Powered by Max Banner Ads 

Form-update.

Höll på att svimma när jag ställde mig på vågen förut! Trodde jag pluffsat till mig men icke! Har visst tappat 4,2kg på 3 veckor. Men förmodligen så är mestadelen utav det muskler som försvunnit tyvärr eftersom jag inte vart på gymmet som jag ”ska” pga olika skäl. Men ikväll blir det att pumpa järnet! Mätte mig också såklart och det var ju inga direkta minus där att notera.. lite plus ”här”, stilla ”där”. Hade däremot -2cm/lår (där ”uppe” ni vet :) ).. kanske är pga all trädgårdslandsrensning med diverse olika benböj/utfall? ;)
Ja ja… jag tar inte siffran på vågen på så stort allvar.. visst var det en sjukt rolig siffra att hamna på, men när jag vet innerst inne att det är muskler som lämnat min kropp så hade jag faktiskt hellre vägt mer, men haft mindre mått istället =/
MEN!! På´t igen bara!! :D

Ha en fin dag! Hörs sen! :)

3 reaktion på “Form-update.

    • Enligt ägaren på gymmet ikväll så var visst det mesta vätska :P Och det lilla jag tappat i muskelmassa kommer jag tydligen bygga upp snabbt eftersom jag har en väldigt bra grundstryrka, enligt henne. Kul att höra! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>