Powered by Max Banner Ads 

FÖRE – EFTERBILD!! =) (uppdaterad)

ÄNTLIGEN!! Äntligen fick jag ihop det till slut med bilderna. Har jobbat hela dan dessutom och handlat presenter efteråt nu ikväll till pappsen. Jisses vilken dag. Aja.. saksamma.

Har inte så mycket att säga. Slänger upp en profilbild. Lova att inte spy!! Tappade min form där i höstas SOM NI SER på förebilden tack vare sjukt massa stress på jobbet och fel (läs; onyttig ) kost i höst och vinter (oktober till december).

Vill ni också kicka igång formen under 1 månad? Klicka då HÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!! 😀

(Ja, jag skäms för dessa bilder! Framförallt före-bilden… hur fan ..ah.. orkar inte)

Update:

Mått- & viktresultat ( 1:a januari – 4:e februari).

Midja (navelhöjd) : -15cm
Mage (hängbuk 😉 ):-12cm
Röv: -6cm
Lår (högre upp): -5cm
Lår (mitten): -2cm
Vad: -2cm
Byst (ryggfläsk:)): -6cm
Under byst (mer ryggfläsk): -6cm
Arm: -2,5 cm

Vikt: -7,5kg
Vilopuls: -12 slag/minuten

😛

65 reaktion på “FÖRE – EFTERBILD!! =) (uppdaterad)

 1. Grattis till strålande resultat!
  Jag är med i FF februari :-) Tränade du ngt förrutom det dagliga programmet? Höll du dig strikt efter programmet?

  Undrar också – hade du träningsvärk de försat dagarna ? Kommer den bli värre och värre eller tränar man bort den till slut….? (Har aldrig tränat så många dagar i rad utan uppehåll förrut)

  • Tack Åsa!=)
   Vad roligt att du kör i februari! Mycket bra!=) Det enda jag kört utöver vårt schema är 2st 30minuters spinninpass, men ”kunde inte med” att köra något mer eftersom det känns lite ”fuskigt” eftersom tanken är att man skall köra det schemat.. vet att många kör 2-3 pass var/varannan dag under fitnessfighten.. men men :)
   Yes! Träningvärk ja!! HAHA 😀 Magövningarna kommer bli jobbigare och jobbigare, så jag har nog haft lite smått träningsvärk i magen i 3 veckor typ. HAhaha 😀 Sista veckan var det lugnt :) Man blir nog immun den sista vecka, haha 😉

   LYCKA TILL!! Berätta gärna om hur det har gått sen! 😀

   Kram

 2. Du har sådan energi. I början av FF så förklarade jag för dig att jag var helt övertygad att du skulle lyckas och mycket riktigt, du vann överlägset. Om du nu inte skulle vinna själva tävlingen (vilket jag hade tyckt do borde) så har du vunnit ändå, för jag vet att du mår så bra, av att få äta och springa varje da.

  I dig sitter själen nära kroppen och du vet att du mår bra när kroppen gör det. Likaledes så är det lätt att se hur du mår, bara av att se dig i dina snälla ögon. Min tid med dig har gjort att jag ser upp till dig väldigt mycket; Din självskänsla och sinne för att göra träning och kost roligt och nyttigt, är inspirerande.

  Jag har sett dig nå dina mål så många gånger att jag vet du kommer alltid nå dem.

  Glöm inte heller bort att jag har en hemlig hemlighet och som jag sade, tyvärr kan jag inte berätta hemligheten då den råkar vara hemlig i detta fallet

  INASPAM):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)INASPAM:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)INASPAM:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
  INASPAM):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)INASPAM:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)INASPAM:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)INASPAM):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)INASPAM:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)INASPAM:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)INASPAM):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)INASPAM:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)INASPAM:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)INASPAM):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)INASPAM:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)INASPAM:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)INASPAM):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)INASPAM:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)INASPAM:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)INASPAM):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)INASPAM:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)INASPAM:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)INASPAM):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)INASPAM:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)INASPAM:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)INASPAM):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)INASPAM:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)INASPAM:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

  • Det var kul att höra! <3 JAG ser fram emot att se dina bilder :) Jag kan erkänna att det verkligen tog emot för mig med, jävligt mycket, men nu är det gjort och nu känns det bara gött 😀

   Tack igen, Marika!
   Jag ser fram emot att titta på dina bilder sen! =)

   ps. Kommer inte in på din blogg! :(

 3. Fyfan va duktig du är Ina!! 😀 Sjukt impad att det kan hända så där pass mycket på bara en månad! Jösses!! Och inte behöver du skämmas för bilden, alla ser vi olika ut! och nu ser du ju faktiskt inte ut som före-bilden längre, så varför skämmas?!

  Tänkte bara ställa en fråga också, januari månad, med fitnessfighten, har den varit svår och jobbig? eller gick det bra? var de liksom all in och sjukt jobbigt hela tiden? eller kändes det lättare efter ett tag?

  Fortsätt kämpa på så når du ditt mål snart! I believe in you! 😀 Kram!

  • Tack snälla du! <3 :) Hehe, det är sant, känns dock att det inte är någon större skillnad mellan bilderna av nån anledning.. men men. Det släpper väl i min hjärna snart skulle jag tro :)

   För mig har FF gått galant! Det blev totalt 2 ofrivilliga vilodagar under den månaden , men vart dubbelt så stark dagen därpå att jag orkade köra på lite fler övningar för att kompensera luckan dagen innan. Har läst att några har det lite jobbigt i slutet på sin första vecka på FF pga sockret de inte får i sig längre =/ Men majoriteten klarar att köra dessa 30 dagar i sträck strikt. Jag jobbar ju dessutom i ett kök där vi vadar bland bakverk och god mat...men ändå har det gått galant! :)
   Om du funderar på FF så KÖÖÖR! Jag kommer hoppa på i mars igen! 😀

   KRAAM! =)

  • Jag tror inte inisen (som är på väg att bli den nya minisen) kan ett ord norska så jag översätter…

   =Gratulerar till en enastående bedrift. Jag blev så imponerad. Det var väldigt motiverande. Du hare varit otroligt duktig. Full fart framåt.

 4. Asså shiiiiiiit, jätteskillnad ju!!! Du är grym, herreguu vilken bedrift att klara det där på en fjuttig liten månad!!!
  Jag SKA köra FF, kanske blir i mars, men jag undrar ett par saker innan jag sätter igång, maten klarar jag! Men hur är träningen upplagd, är det varje dag som gäller, som jag hört? Och hur långa är passen? Måste man springa? Vore jättegöölligt om du ville svara 😛

  Du är bäst!!
  Kram och lycka till i fortsättningen :)

  • Men aaawh! Vad söööt du ÄR! Haha, länkade till detta inlägg på FB! Blev så rörd! <3 :) Gud vad kul att du skall köra haka på FF! Ett riktigt bra val! Även om du som sagt inte har mycket att tappa så lär du få snyggt definerade muskler istället.. INTE AAAAALLS AVUNDSJUK!!! 😉 Känns som jag får vara med i 4 omgångar för att ens få den chansen av muskelsynlighet! 😛
   Hur som helst. Det är en sån jäkla investering i sig själv, och vilket stöd man FÅR av alla FF:are! Otroligt!=)

   Ok, lite svar på frågor här dåh :) :
   Man tränar 1 timme (intensivt, no time to rest) om dagen, varje dag. Passen innehåller 2 konditionsdelar och totalt 9st funktionella övningar. Man svettas som en gris kan tilläggas :) Man måste inte springa, att hoppa hopprep/stå på crosstrainern, köra rodd m.m. funkar ypperligt! Däremot skall man ligga på 80 eller 85% utav sin maxpuls, oavsett val av konditionsdel. Man räknar ut sin maxpuls genom att ta 220 minus sin ålder= maxpuls, eller att man bara köööör så pass att man INTE orkar prata under minutrarna man konditionstränar. :)

   Jisses, stackare! Vilken roman det blev! 😀
   Hoppas du blev nåt klokare av allt mitt snurr :)

   LYCKA TILL! Wihoo! Säg till mig när du kör igång med FF! 😀

   Kraaaam! <3

   • Men åååå hur göllig är du då!? 😀 Tack!!
    Jag har ju kämpat med min vikt i typ…. hundra år med.. eller hela livet upp och ner lite sådär :S Men efter en tragisk sak som hände i sommras så har jag gått ner, sakta men säkert, trots att jag typ lever på godis.. (minst 100 gram choklad/ dag)..
    Men jag har ju heller inte styrketränat på dessa 8 månader, sååå musklerna behöver byggas upp igen, back to noll så att säga.. Meeeeen som sagt, det skulle nog ge resultat att köra FF!!! 😀
    Låter som mycke träning, men jäkla kuuul!! Får införskaffa en pulsklocka med då 😛
    Åååååååå, vad peppad jag ÄÄÄÄR!!!!! Klart jag säger till när jag startar!!!
    Tack så hemskt mycke för ditt kanonsvar!!
    Kram kram

    • Tack för att du frågar, idag mår jag ok, det är upp och ner hela tiden! :(
     Jaa, jag tror att man kommer tillbaka ganska snart till träningen, kommer nog se mer resultat när man inte kört på såhär länge! BÖRJAR få tillbaka lite motivation till styrketräning igen iallafall, härliga känsla!! 😀
     Men duu, vad roligt, vad glad jag bliiiiiiir!!!!! 😀 Kanske ska ta och ta tag i det här med bloggandet igen, se till och lägga in lite bilder och så, dålig på det.. Nyfiken jag blir på att se, om du vill så får du jättegärna lägga till mej på FB, men bara om du vill såklart!!!! Maria Alsén heter jag i så fall…
     Kram kram

 5. Snälla du, var inte så hård mot dig själv, du har gjort ett fantastiskt resultat!
  Jag har kört Kickstart i januari och följt alla inlägg på facebook, Jarkkos blogg, och framför allt DIN blogg för att få inspiration.

  Det har varit så skönt att kika in här hos dig när det känts tungt för du har hela utstrålat sådan positivitism, och det har fått mig att orka kämpa lite till.
  Jag ville inte tävla därför valde jag kickststart. Tog ändå före och -efter-bilder för att se om det skulle bli någon skillnad.
  Jag kan lugnt säg att mina bilder såg långt mycket värre ut än dina :)
  Jag lyckades minska 4,7 kg och tappade 10cm runt midjan, men tyvärr syns det knappt på efter-bilderna. Möjligtvis lite från sidan, magen putar inte ut riktigt lika mycket haha.

  Nu försöker jag kämpa vidare på egen hand och kommer absolut att fortsätta läsa här hos dig för att se hur det går för dig och kanske få lite pepp när det känns tungt.
  Tack för att du delar med dig.

  /L

  • Tack för dina fina och tänkvärda ord! <3 Försöker jobba på det där att inte vara just hård mot mig själv.. har kommit långt, och är snart "där" hoppas j ag :)

   Men guuuuud vad duktig du är!! Vilka toppenresultat! 😀 Kommer du köra med detta upplägg i februari? Jag tänkte köra enligt Fustra 5 dgr/veckan och även samma matupplägg som vi hade där. 1-2 vilodagar/veckan, kanske blir det någon promenad där på nån vilodag :) Och en liten ätarstund 1 gång i veckan eller varannan. Får se där :) Bara man inte går upp igen 😉

   Tack än en gång för dina fina ord! Blev alldeles varm inombords! <3

   Jag håller tummarna för dig att du når ditt mål! Du får jättegärna uppdatera om hur det går o så för dig! :)

   Kram & Lycka till! =)

 6. Riktigt bra jobbat! Nu blev jag sugen på att köra i alla fall, fast jag egentligen hade bestämt mig för att inte göra det… Hm… får väl gå i tankeboxen igen 😉

  • Kööör kööör köööööööör Mia!! Det är skitkul, och man pratar med så många goa människor (de som är med i FF) på deras FB-sida! Alltså.. det är en riktig investering i sig själv!! 30 dagar av ens liv är inget! =) Heja dig =)

   • Hihi :-) Yes, nu längtar jag nästan ihjäl mig till 1 Mars :-) Som du kan se i inlägget längre ned så har jag då alltså anmält mig! Ska bli sjukt kul!!! :-) Dags för kontrollfreaket att släppa taget och låta någon annan bestämma över kost och träning i en månad!!! Wooop!

  • Men vad roligt!! Det är alltid lika kul de få gånger man träffar på någon som har samma kroppstyp som en själv :) Det komiska är att jag tycker att andra är dööösnygga i den formen.. men inte jag själv :S Ynk! 😉

 7. Kan ännu inte fatta att det är du på det sista kortet där.. Lillis <3
  Åååh Daniels fina ord, sitter här med en tår i ögonvrån såhär på morgonkvisten.. Snyft!
  Sug åt dig allt du läser här favoritfisen du är verkligen värd all respons du är så himla duktig!!!
  Ses snaaaaaart (hoppas jag) 😀
  <3

  • Hej!
   Tackar så mycket!=) Och vet du vad?=) Under denna lilla tid har jag inte intagit så mycket som ett pulverkorn ens!=) Bra kost, rätt hård träning 1 timme/dagen under 30 dagar. Kan säga att jag täppte till min hemstads avloppssystem utav all utrensning typ! HAHAHAHHA 😉 Så länge man äter lite mindre än vad man gör av med + tränar så når man sina mål! =)

   Tack igen, Felicia!=)

 8. Verkligen AAAASGRYMT Ina :) Nu jävlar vill jag se dig i finalen annars ska jag giva Jarkko, Betina och Björn på moppo 😉 (närå, det ska jag inte, bara på låtsas). Har en kompis här i stan som åxå gjort finfina resultat, Misan Larsson. Håller stoooora starka tummar för er båda nu!

  Kram kram till bästaste du <3 <3 <3

 9. Tack tack fina Ina (å ja rimmar på) för inspirationen! NU har jag oxå fått tummen ur och anmält mig till fitnessfighten i MARS, tack vare dig! :-) Startar på min födelsedag… Ska bli RIKTIGT kul att se hur min kropp svarar på ”FUSTRA-metoden”. DU är OTROLIGT duktig! KRAM

 10. Helt otroligt resultat! Grattis! Jag var själv med, men mina förändringar var inte så utseendemässigt drastiska. Fast jag märkte ju stooor skillnad på både uthållighet och styrka :) Hade tänkt köra på det igen i mars. Väldigt inspirerande att se din förvandling :)

  • Tack fina du!:) OH!! Vem är den ståtliga Carina bland finalisterna tro??;) WIIIIHIIII!!!!!! Jag är meeeeeed!!!! 😀 Vi fick veta detta i förra veckan men har inte fått säga något! Liite jobbigt när man bara vill skrika det rätt ut!! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *